4 thoughts on “(suomi) Kuinka liittyä mukaan FIMK-perustulo -ohjelmaan?

  1. Terve Janne, ja kiitos mainiosta esittelystä asiaan!

    Jään jumiin kohtaan 2, kun yritän saada Faucet-viestiä lähetettyä, tuohon “Public Key”-kohtaan pitäisi laittaa jotakin, mutta en tiedä mitä, osaisitkohan auttaa? :D

    Ystävällisin terveisin Tuukka

  2. Public key kohdan pitäisi täydentyä automaattisesti, kun valitset Faucet-näkymässä Select existing account. Varmista, että olet kirjautuneena sisään, eli että tilisi näkyy Accounts -alasvetovalikossa. Kokeilin juuri tekemällä dummy-accountin, ja kaikki tarpeelliset tiedot täyttyivät Faucetiin.

    Toinen tapa on tilinäkymässä klikata Receive FIM ja siitä avautuvassa näkymässä “Help me out, I am new to this”. Tämän jälkeen voit syöttää sähköpostisi ja käynnistät Faucetin. Ilmeisesti tuo on sama toiminto kuin minkä kuvailin aikaisemmin; en ole kokeillut tätä.

    1. Eipä mitään! Olen ymmärtänyt, että jos tuon Mofo Walletin lataa koneelleen niin Faucet voisi näyttää vihreää, vaikka se näyttäisi online-sovelluksen mukaan olevan offline. No, kyseessä on vielä joku versio 0.3 jne joten eiköhän se tästä.

Leave a Reply